6944710893 Αμαξίκα, Στράτος, Αιτωλοακαρνανία ensirotiki23@outlook.com.gr
hero image

 

 

ΕΝΣΙΡΩΤΙΚΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Εμπόριο Ζωοτροφών 
____________

Η εταιρεία μας, ειδικεύεται στο εμπόριο ζωοτροφών, έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον κ. Τσαρπάλα Δημήτρη.

Ο κ. Τσαρπάλας Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγρινίου. Μετά από χρόνια εμπειρίας στον χώρο των καλλιεργειών, αποφάσισε το 2004 να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση ενσιρωματων στο Στράτο Αγρινίου, συγκεκριμένα πίσω από το Δημαρχείο του Στράτου.

Με το πέρασμα των χρόνων και μέσα από την συνεχή εμπειρία και συνεργασία με άλλα καταστήματα, η επιχείρηση αυτή αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, διότι δείχνει τη σταθερότητα και τη δέσμευση της οικογένειας στην επιχείρηση.

Το 2023, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της κόρης του κ. Τσαρπάλα, της κας Τσαρπάλα Αλεξάνδρας. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της εταιρείας, καθώς δείχνει τη συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στη νέα γενιά για την καλή διαχείριση και την ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

 

 

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις.
6945 445195 (Δημήτρης), 6944 710893 (Γιώργος)